Bezoek van onze 1e Internationale Vice Voorzitter Gudrún Björt Yngvadóttir 8 tot 10 maart 2018

Beste Lionsvrienden

Wij hebben het grote genoegen op de internationale vrouwendag onze 1e Internationale Vice-Voorzitter te mogen ontvangen in België. Dat ze – als eerste inkomende vrouwelijke voorzitter – op 8 maart naar ons land komt verheugt ons ten zeerste.

Vermits Gudrún maar een paar dagen in België aanwezig kan zijn, hebben we de focus willen leggen op ontmoetingen met onze Lionsdames en Leo’s. Dit jaar vieren we namelijk ook de 30ste verjaardag van vrouwen in Lionisme.

Na een korte vergadering met de gouverneursraad in Brussel zal Gudrún naar Brugge reizen waar ze op vrijdag 9 maart door een aantal Leo’s wordt rondgeleid. Later in de namiddag zal ze enkele van onze sociale doelen bezoeken in het Brugse.

Op zaterdag 10 maart is er een bezoek gepland aan de Senaat, in het gezelschap van een 50-tal Lionsdames vanuit de vier districten en een delegatie van onze Leo’s. Tijdens het bezoek aan de Senaat zal de groep ook worden toegesproken door Prof. Dr. Marleen Temmerman. Dit bezoek wordt afgerond met een korte receptie waarbij onze dames van gedachten kunnen wisselen met Gudrún.

Een meer uitgebreid verslag zullen jullie lezen in een volgende Lion of op onze website en FB pagina’s.

Met warme groeten

Harry Buelens