Brilleninzamelingsactie

Home » Brilleninzamelingsactie

In 2007 werd een eerste, succesvolle brilleninzamelingsactie georganiseerd via alle clubs van Multiple District 112 Belgium. Meer dan 300.000 brillen werden op die manier opgehaald, gerecycleerd en ter beschikking gesteld van projecten in de hele wereld in samenwerking met Medico France.

Vorig jaar werd de actie herhaald en werd er beslist om ook in dit centennialjaar een inzameling te organiseren die loopt van december 2016 tot juni 2017. Elke bril is welkom! Het gaat niet alleen om ‘gewone’ brillen, maar ook om leesbrillen, zonnebrillen (hoeven niet op sterkte te zijn), kinderbrillen en monturen.

Vele clubs hebben nog dozen die kunnen hergebruikt worden. Anderen hebben dozen bijbesteld die beschikbaar zijn op de Algemene Vergadering van 10 december 2016. De ophaling van de ingezamelde brillen zal verlopen via de districts- en nationale conventies medio 2017. Praktische informatie hierover volgt.

biarl lions brilleninzamelactie

No documents