Lions Centennial & Manneken Pis

Officiële overhandiging Lions 100 kostuum aan Manneken Pis

Lions Clubs International viert in 2017 haar 100-jarig bestaan. In ons land zijn de vier Lions- en Leodistricten volop bezig de projecten rond de Centennial Service Challenge uit te werken met als hoogtepunten de “Kick-off“ van de campagne in Brussel op 19/11/2016 en de Big Spring Eco-opruimactie” in de vier districten op 26/3/2017.

Op zaterdag 19 november a.s. wordt het officiële startschot gegeven van de viering van het 100-jarig bestaan van Lions Clubs International. Na de officiële overhandiging van het Lions 100 kostuum aan de Stad Brussel, volgt een optocht met de fanfare van de Meyboom van de Grote Markt naar het standbeeld van Manneken Pis, die het Lions 100 kostuum zal aangepast krijgen. De optocht begint om 12.45 u. aan het Stadhuis. Alle Lions en Leo’s uit alle districten zijn van harte uitgenodigd (indien mogelijk met geel hesje) hier massaal aan deel te nemen.

IPDG Pierre Boets,
National Coordinator Communication