Lions Clubs Belgium – LinkedIn pagina

LinkedIn is het ideaal platform om online te netwerken. Rekrutering gebeurt meer dan ooit online. Het biedt een snelle manier om leden te verwerven door de mogelijkheid om zeer gericht mensen aan te spreken. Daarnaast is LinkedIn een zeer belangrijk kanaal om ons online te profileren en promoten als organisatie. Een goed LinkedIn-profiel levert veel meer naamsbekendheid op.

Sinds kort bestaat er een bedrijfspagina “Lions Clubs Belgium”. Om zoveel mogelijk nieuwe potentiële leden te bereiken, is het belangrijk dat de pagina zo goed mogelijk wordt uitgebreid.

Onze medewerkers spelen hier een belangrijke rol in, zij vertegenwoordigen tenslotte onze organisatie. Om de pagina een zo groot mogelijk succes te maken, hebben we daarom zoveel mogelijk volgers, en leden die zich willen linken aan de pagina, nodig.

Hoe kan jij mee helpen om de LinkedIn-pagina Lions Clubs Belgium uit te bouwen?

Eerst en vooral is het belangrijk om Lions Clubs Belgium te volgen op LinkedIn. Hoe meer volgers de pagina heeft, hoe professioneler en succesvoller deze overkomt voor bezoekers. Volger wordt je door simpelweg naar de pagina “Lions Clubs Belgium” te gaan en bovenaan te klikken op “volgen”. Zo krijg je alle updates die op de pagina gepost worden op je homepagina te zien, en kan je ze snel een eenvoudig liken of delen.

Het is belangrijk zo veel mogelijk likes te hebben, omdat dit de populariteit aantoont. Een pagina die veel likes haalt is sneller aantrekkelijker voor nieuwe leden, en oogt veel professioneler.

Om dit te realiseren is het belangrijk dat elk bericht een zo groot mogelijk bereik heeft. Wanneer je een bericht deelt, krijgen al je persoonlijke connecties op LinkedIn dit bericht te zien op hun homepagina. Bij elke persoon die het bericht deelt, wordt het bereik dus groter.

Daarnaast is het de bedoeling dat zoveel mogelijk leden zich linken aan de LinkedIn pagina om de professionaliteit te verhogen. Je wordt automatisch gekoppeld aan de pagina wanneer je een functie aan je profiel toevoegt. Dit doe je als volgt:

1. Klik op je eigen profiel, scrol naar beneden en klik bij ‘ervaring’ op het plustekentje.

2. Vervolgens geef je een functie, zoals ‘Medewerker’, in bij het veld ‘Functietitel’.

3. Selecteer de pagina “Lions Clubs Belgium” in de keuzemenulijst. Het is belangrijk om de juiste bedrijfsnaam in het keuzelijstmenu aan te duiden, anders wordt ze niet weergegeven op de bedrijfspagina.

4. Voltooi de overige velden en klik op opslaan.

Nog geen LinkedIn-profiel? Je kunt er gemakkelijk en gratis één aanmaken via https://nl.linkedin.com