Manneken Pis omgetoverd tot echte ‘Lion’

Lions Clubs België zet feestjaar rond 100 jaar Lions International en 65 jaar Lions België gepast in

Brussel, 21 november 2016.

Afgelopen zaterdag kreeg Manneken Pis na een feestelijke plechtigheid een officieel kostuum van Lions Clubs België aangemeten. Met de actie werd het startschot gegeven van de feestelijkheden rond 100 jaar Lions Clubs Internationaal in 2017. Ook Lions Clubs België bestaat 65 jaar volgend jaar. Dit feestjaar staat in het teken van de “Centennial Challenge”, waarbij de Lions Clubs wereldwijd 100 miljoen behoeftigen willen bereiken.

Tijdens een receptie op het stadhuis overhandigde een delegatie van de Lions Clubs Brussel het speciale #Lions100 kostuum aan vertegenwoordigers van de Stad Brussel. Nadien volgde een feestelijke optocht met vertegenwoordigers van de Stad, Lions leden en sympathisanten naar het standbeeld, begeleid door de Fanfare van de Meyboom. Ter plaatse kreeg Manneken Pis het speciale Lions kostuum dan aangemeten.