New mountains to climb

De top van een berg bereiken betekent niet het einde van de wandeling of van de beklimming: het is de start van een nieuwe beklimming. Een nieuwe uitdaging.

Wij leiden door dienst te verlenen. Dit is onze sterkte. Wij zijn een belangrijk netwerk van vrijwilligers dat door dienstbetoon en inzet meer waarde wil schenken aan de gemeenschap.

We dienen de doeltreffendheid van onze service-programma’s permanent te evalueren, helpen daar waar het nodig is en door kwaliteitsvolle activiteiten ons ledenaantal in stand te houden en de tevredenheid van onze leden vergroten. Het is van het grootste belang dat wij onze positie als wereldleider op het gebied van humanitaire hulp in stand houden door de programma’s van Lions Clubs International van dichtbij te volgen.