Internationale week van de strijd tegen de suikerziekte (13 – 19 november)

Suikerziekte raakt meer dan 400 miljoen personen en is tevens verantwoordelijk voor 5 miljoen sterftes per jaar.  Verenig U met de Lions wereldwijd tegen de strijd  van deze dodelijke ziekte.  Dit internationaal evenement is de perfecte gelegenheid om onze nieuwe peiler  te ondersteunen en onze doelstelling om tegen 2021 200 miljoen personen per jaar te kunnen helpen.

Verdeel gezonde maaltijden aan de  arme mensen, kom in contact  mensen die aan suikerziekte lijden in uw stad, promoveer  een gezonde en actieve levensstijl.  Het maakt niet uit hoe u helpt, maar wees er zeker bij,  bij dit centennial evenement.

Neem deel aan deze internationale week van de strijd tegen de suikerziekte.

• Plan uw actie tegen de suikerziekte tijdens de week van 13 tot 19 november.
  • Promoveer uw acties om er het belang ervan in de kijker te zetten.  Denk eraan om de Lions kleuren te gebruiken tijdens uw acties, zo zet u uw club ook in de kijker.
  • Vermeld uw project op MyLCI om ons te helpen onze centennial doelstelling  te  behalen.  Vergeet zeker niet de datum van uw project in te vullen.

Zet uw actie in de kijker

Zet foto’s van uw evenement op sociale media om uw club in de kijker te zetten.  Gebruik de Hashtag #Lions100 en wij zullen uw fotos  op de Facebook Pagina van LCI zetten.