Vredesposterwedstrijd

Home » Vredesposterwedstrijd

csc-logo-youthlions100

Aan alle clubs die interesse tonen om deel te nemen aan het project vredesposters.

De vier districten worden ieder aangestuurd door de respectievelijke voorzitters.

Guy Soetaert (LC De Haan Permekeland) District A

guy.soetaert@telenet.be

Daisy Van Schoenwinkel (LC St Truiden Sarchinium) District B

daisy@loncin.be

Mia Van den Broeck( LC Leuven Fiere Margriet) District B

vandenbroeck.mia@pandora.be

Françoise Van Caillie- LC Brussels Bruocsella) District C

francoise.vancaillie@skynet.be

Marianne Jaumotte district D (LC Soignies- Salmonsart)

mar.jaumotte@skynet.be

De voorzitters nemen contact op met iedere club in hun district en vragen aan de clubs die wensen deel te nemen één vaste contactpersoon op te geven.  Alleen via deze contactpersoon zal de volledige communicatie omtrent dit project verlopen. Planning, timing, draaiboeken en alle verdere informatie worden door de districtsvoorzitters over gemaakt aan de contactpersonen . U kunt ook steeds voor alle vragen bij hen terecht.

Noteer nu reeds in uw agenda: de nationale meeting waarop de laureaten worden gehuldigd.
20 mei 2017 Bobbejaanland te Lichtaart.

De districten mogen elk een aantal kinderen met hun begeleider voor dit pretpark uitnodigen. Het aantal genodigden per district is recht evenredig met het totaal aantal deelnemers per district.

Marino Ingrillini PPC MD112

No documents