Algemene Vergaderingen 5 december 2020

Bericht aan alle Lions, 

Beste Lionsvrienden, 

Van 5 tot 9 december zullen de traditionele Algemene Vergaderingen van onze twee VZW’s doorgaan, met de bespreking van de rekeningen van het boekjaar 2019-2020 en de situatie na afsluiting van het afgelopen boekjaar, gevolgd door een stemming.  

Vanwege de sanitaire context is het onmogelijk om een fysieke bijeenkomst te houden, maar het bestuur heeft toch besloten om de organisatie van deze Algemene Vergaderingen op een creatieve manier te benaderen.  

Eind oktober werden alle documenten, financiële verslagen en rapporten van de interne en externe controleurs gepubliceerd op onze nationale website www.lionsbelgium.be.  

Vanaf vandaag en tot 30 november kunt u ook per e-mail (naar het secretariaat in Houba) de vragen bezorgen die u zou willen stellen aan onze CC Gérard Stelleman, onze IPCC Roland Pockelé-Dilles en/of onze penningmeesters Peter Dudal en Daniel Lisoir. 

Tenslotte zal u op 5 december in de voormiddag vanuit de studio van Antenne Centre in La Louvière een live programma kunnen volgen met verschillende presentaties, gevolgd door een live uitwisseling tussen een aantal van u en de bovengenoemde sprekers.  

Als u een Facebook-account heeft, kunt u door op de onderstaande link te klikken de Algemene Vergadering live volgen op de Facebook-pagina van onze MD.  

https://www.facebook.com/LionsMD112/

U kunt ook verbinding maken met het YouTube-kanaal van Lions MD112 Belgium door onderstaande link te volgen. 

https://www.youtube.com/channel/UCzqp9kYV7x7zKGO9TWzvccg

Ter herinnering: op 5 december beginnen de Algemene Vergaderingen met een Franstalige sessie van 9.30 tot 10.50 uur, gevolgd door een Nederlandstalige sessie van 11.30 tot 13.00 uur. U bent natuurlijk vrij om beide te volgen.  

De stembiljetten worden vanaf 4 december naar elk geregistreerd lid (in principe uw clubvoorzitter) gestuurd en er kan gestemd worden tot 9 december om middernacht. De resultaten zullen op 10 december worden gepubliceerd. 

We kijken er naar uit om deze nieuwe ervaring samen met u te beleven. 

PDG Hugues Angot 
Secretaris-generaal 

Bekijk onze andere nieuwsberichten

Ontdek meer nieuws