Lions Asse schenken medische wegwerpschorten aan Wit Gele Kruis Vlaams Brabant

De post van Wit Gele Kruis te Asse kreeg Vincent Fransman, voorzitter Joost Van Biervliet, Eric Plas en Marcel Debuyser van Lions Asse op bezoek.

Thuiszorg zit niet stil, ook niet in corona-tijden.

Door het organiseren van de nodige cohortzorg kunnen patiënten thuis in alle comfort en veiligheid behandeld worden. De corona-patiënten, waaronder mensen in thuis-quarantaine, mensen waarbij vermoeden van besmetting is of mensen ontslaan uit ziekenhuis na een zware corona opname, worden door een opgeleide thuisverpleger in één en dezelfde ronde gedaan, voorzien van het nodige materiaal. Op deze manier kan aangepaste zorg gegeven worden en deze patiënten buiten de reguliere zorg gehouden worden (het maken van een afgescheiden bubbel).

Lions Asse schonken een voorraad medische wegwerpschorten aan het Wit Gele Kruis – Vlaams Brabant.

Hoofdverpleegkundige en verantwoordelijke voor de cohortzorg regio Dilbeek, Asse, Merchtem en Opwijk is Lions Asse zeer dankbaar hiervoor zodat ze veilig de juiste zorgen kunnen blijven geven.

De medische wegwerpschorten zijn een schenking van Lions Asse en van Lions Clubs International Foundation, in de strijd tegen COVID-19. LINK

Bekijk onze andere nieuwsberichten

Ontdek meer nieuws