Lions Club Antwerpen Moerland: “Een warme Kerst in Kapellen”

Lions club Antwerpen Moerland, gesticht in 1975 in Kapellen onder impuls van toenmalig voorzitter Frans Van Laarhoven, samen met 20 leden. De club telt momenteel 35 leden met als huidige voorzitter Francis Nagels. Gebruikelijk wisselt de club ieder jaar van voorzitter.

Het kerstfeest voor minderbedeelden werd in 2009 in het leven geroepen, heden zijn we toe aan onze 11de editie. De 7 eerste edities vonden plaats in Brasschaat, de laatste 4 jaar onder het motto “Een warme Kerst in Kapellen”. 95 genodigden waren aanwezig voor een uitgebreid “Koud en warm kerstbuffet”.

Naast dit aangeboden kerstfeest ondersteunen wij jaarlijks: Coda palliatieve zorg te Wuustwezel, Moeders voor moeders, Meander boerderij, Feestnamiddag voor anders validen.

Om de nodige fondsen hiervoor bijeen te krijgen organiseren we een jaarlijks golftornooi, het Perronnekesfeest en een oldtimer rally, een jaarlijkse kledinginzameling en “Actie olijfolie” (met standen op de kerstmarkt in Antwerpen en kerstmarkt BUSO Kristus Koning te St. Job-in-‘t-Goor).

Bekijk onze andere nieuwsberichten

Ontdek meer nieuws