Internationale Conventies en Europa forums

Zoals de naam al zegt organiseert de Commissie Internationale Conventies & Europese Forums de deelname aan de Internationale Conventie en aan het Europa Forum.

Tijdens de Internationale Conventie worden de uittredende Council Chairperson en de uittredende gouverneur ontheven van hun taken en verantwoordelijkheden.
Tijdens dezelfde zitting worden de nieuwe verkozenen officieel aangesteld. Het spreekt voor zich dat dit een feestelijk gebeuren is.
De hele internationale conventie wordt omringd door tal van internationale workshops rond de diverse thema’s die behandeld worden in de verschillende commissies.
Naar jaarlijkse gewoonte worden de District Gouverneurs en de CC op deze reis vergezeld door clubgenoten en andere Lions.

De commissie Reizen organiseert deze trip, aangevuld met een aangepast programma ter plekke.

De plaatsen voor de Internationale Conventies liggen jaren op voorhand vast.
Pas zeer uitzonderlijk wordt van deze vastgelegde volgorde afgeweken.

 

Internationale conventie van 2023  :

De internationale conventie van Boston 2023 is een uitgelezen kans voor onze Belgische deelnemers: ontmoetingen met Lions uit andere landen, deelname aan de internationale parade, kwaliteitsvolle workshops en shows, bezoek aan een opmerkelijke stad en zoveel meer.

Boston 2023 biedt dit jaar ook een onvergetelijke ervaring. Een emotioneel moment dat slechts om de 7 jaar kan beleefd worden, namelijk de aanduiding van een Belgische International Director. Deel uitmaken van een winnend team, benadrukt dit unieke gevoel nog meer.

Ervoor krijgen we de gelegenheid om, tijdens de heenreis, het prachtige IJsland te ontdekken. Ook daar hebben we een hoogtepunt ingebouwd, een meet and greet met de eerste vrouwelijke en laatste Europese voorzitter van Lions Club International: Gudrun Yngvadottir.

Meer info vindt u hier terug :

Conventie Boston 2023

Pre Conventie Iceland 2023

Inschrijven via link :

Inschrijvingsformulier

 

Samenstelling Commissie

Voorzitter : Philippe ROSSIGNOL – LC ESTINNES QUEVY VOIE ROMAINE

Afgevaardigden van de districten :

DISTRICT 112A : Bernard DE DOBBELEER – LC RONSE-RENAIX

DISTRICT 112B : Bernard DE DOBBELEER – LC RONSE-RENAIX

DISTRICT 112C : Isabelle KABUTA – LC BRUSSELS AMIGO

DISTRICT 112D : Rita PINTUS – LC BINCHE EUROPE

Nuttige documenten

prijslijst polo, das, …

 

 

Rapporten